Trygg norgesferie med PLB!

  Denne våren ble noe utenom det vanlige for oss alle. Koronapandemien betyr aktiv Norgesferie for flere, og McMurdo Ranger PLB har blitt et høyaktuelt produkt for deg som skal ut i norsk natur denne sommeren!

  Med korona er ferieplanene dine kanskje totalt endret? For mange byttes Gran Canaria ut med en aktiv Norgesferie. Vårt land byr på rike opplevelser til fjells og sjøs i alle kategorier, og med en aktiv ferie følger gode forberedelser. Sikkerhet for deg og dine er grunnleggende og med McMurdo Ranger personlig nødpeilesender har du en direktelink til hovedredningssentralen om uhellet er ute.

  En vanntett, lisensiert nødpeilesender (PLB) fra McMurdo har 6 års batterilevetid og kommuniserer GPS-posisjon direkte til dine redningsmenn uansett mobildekning og værforhold. Den sender også på flyfrekvenser slik at letemannskaper kan finpeile din posisjon om uhellet er ute.

  Vi vet at mange nå legger ferieturen til norske fjell og fjorder, og tilbyr nå kampanjepris på dette livreddende produktet hos din ProNav-forhandler. Vær oppmerksom på at McMurdo Ranger PLB er en lisensiert nødpeilesender som fungerer globalt, men  krever forhåndsgodkjent søknad fra NKOM og betalt årslisens. Dette ordnes i samråd med din forhandler og er en billig livsforsikring for deg og dine. McMurdo Ranger PLB må ikke forveksles med enklere løsninger basert på SMS-tjenester og abonnement hos selskap i andre land.

  Velg det beste – velg en PLB fra McMurdo til Norgesferien din!

  [ Les mer om produktet og kontakt din ProNav-forhandler ]