Sjøen for alle!


  Nok en gang er det duket for den nasjonale båtmessen Sjøen for alle! som går av stabelen 22. – 26. mars på Lillestrøm. ProNav vil presentere nyheter fra Fusion lyd & underholdning, Zipwake helautomatisk trimkontroll og McMurdo sikkerhetsutstyr i hall D. Du finner oss på stand D04-14.

  sjoenforalle2017Sjøen for alle! er en glimrende anledning til å komme ajour på spennende nyheter nå som båtsesongen står for døren. Vi i ProNav merker stor interesse for både Zipwake og Fusion og har med flere etterlengtede nyheter.

  500 solgte Zipwake-anlegg i Norge!Zipwake Startpakke

  Helautomatisk trimkontroll fra Zipwake har fått en varm mottakelse i det norske båtmarkedet. Med snart 500 installasjoner i det norske marked alene er dette et populært produkt som virkelig har bevist sin driftssikkerhet og kvalitet på en rekke båter i både fritids- og proffmarkedet.

  Under Sjøen for alle! stiller ProNav med egen “hydrolab” som viser interceptorene i aksjon. I tillegg til dette vannbassenget kan du også se video og naturligvis et eget display med den nye v-interceptorene.

  Vurderer du Zipwake på din egen båt og vil ha råd, er det til stor hjelp om du har med bilder av akterspeilet på båten din med en lesbar tommestokk langs nedre kant av skrogsidene.

  Bærbar og vanntett båtstereo strømmer din favorittmusikk!

  Få med deg vår Norgeslansering på Fusion StereoActive som er vanntett ned til 1 meters dyp og som flyter om den går i sjøen! Denne portable spilleren leveres med et solid dekksfeste, og lyden må oppleves. Med 20 timer batterilevetid sikrer den musikk hele veien hjem til brygga på kvelden. Fusion StereActive kan leveres i tre farger og med en rekke spennende tilleggsutstyr!  Les mer her.

  Sikkerhetsutstyr og maritime antenner

  FastFind 220 from fron left with lanyardNår uhellet er ute kan du stole på McMurdo! Dette er en kvalitetsleverandør av personlige nødpeilesendere og vi viser deg gjerne mulighetene. Vi har også laget en helt ny utstilling av maritime antenner og antennefester fra AC Antennas og strømforsyninger med livstidsgaranti fra Alfatronix.

  Du er hjertelig velkommen på vår stand!