Sjøen for alle 2019!

  Norges største båtmesse “Sjøen for alle” går av stabelen på Lillestrøm 20.- 24 mars. ProNav er å finne på stand D03-12 med produktnyheter og knalltilbud fra både FUSION, Zipwake, McMurdo for å nevne noe. 

  Lær om vårens nyheter til båten din og få gode tilbud: Vi gir 12% rabatt på store deler av sortimentet vårt, og kjøper du en totalpakke med både båtradio, høyttalere og DAB-antenne fra FUSION får du hele 20% i messeperioden!

  FUSION – ny generasjon båtradio og høyttalerserier

  Apollo MS-RA770 båtradio

  Apollo MS-RA770 båtradio

  I år er det en hel del nytt fra FUSION lyd & underholdning. Apollo series er siste generasjon båtradio med touchskjerm i farge, WiFi og DSP i tillegg til bluetooth, integrasjonsmuligheter mot plotter og ikke minst TruMarine-kvaliteten som gjør dette til fullblods maritim elektronikk for norske værforhold. I utstillingen vår har vi valgt å sette Apollo RA770 og SRX400 i en utstillingsplate sammen med største variant av Signature høyttaleren. Kom og lytt til det deilige lydbildet!

  FUSION ARX70 trådløs fjernkontroll

  FUSION ARX70 trådløs fjernkontroll

  Populære båtradioer som RA70 og BB100 er selvfølgelig også med og vi har laget en egen demoplate for nye XS og EL Series høyttalere med tema lys og farge. XS Series kommer med eller uten RGB LED og med egen lysstyringsmodul og fjernkontroll kan båteieren skape et lysmiljø ombord for en hver anledning. Vi tar også med nyheten ARX70 som er en vanntett, trådløs fjernbetjeningsknapp med lang batterilevetid og nær sagt ubegrensede plasseringsmuligheter. Sett den på badeplattformen med kraftig dobbelsidig tape og ta kontroll over din eksisterende RA70 ombord. Lekkert!

  Nå kommer Zipwake til en plotter nær deg

  Helautomatisk trimkontroll for båt basert på interceptorteknologi har slått an, og nå kommer svenske Zipwake med utvidet NMEA2000-funksjonalitet. I første omgang er det eiere av multifunksjonsskjermen “Q” som får glede av et lekkert grensesnitt mot sin trimkontroll fra Zipwake ombord. Q -plotteren sitter i nyere Buster, Yamarin og Askeladden-båter (C-Command) . På stand kan du også få demonstrerte hvor effektiv interceptorteknologi vil være for din båt i vår store hydrolab. Spør etter Valentin så får du svar på dine spørsmål, men husk at eksakt svar på riktig konfigurasjon for din båt krever et bilde av akterspeilet  på din båt med lesbar tommestokk langs nedre kant.

  Du er velkommen!

  For båtinteresserte markerer denne nasjonale messen starten på båtsesongen. For oss i ProNav er det naturlig nok viktig å være til stede med en ny utstilling som i best mulig grad viser produktnyheter og bredden i vårt sortiment. Samtidig er også båtmessene en viktig arena for oss å møte forhandlernettverk, og ikke minst holde kontakten med eksisterende kunder. Å yte god service og support til de som allerede har kjøpt et produkt av ProNav er en bærebjelke i vår forretningsfilosofi.

  Fra onsdag til søndag møter du denne gjengen fra ProNav på stand D03-12 (hall D):