Har du en gammel kartbrikke?

  Sjøkart er ferskvare og det kommer nesten daglige oppdateringer. Navionics gir deg nå muligheten til å oppdatere din kartbrikke med kampanje på NAV Update ut juni. Dette kan også brukes til å skaffe seg nytt Norgeskart til superpris!

  Kartprodusenten Navionics har satt igang en kampanje spesielt rettet mot deg som allerede har elektronisk sjøkart i båten. Intensjonen er å få flere til å oppgradere sine eksisterende kartbrikker og sikre et tryggere båtliv. Tilbudet gjelder oppgradering til NAV+ kartografi  (ikke Platinum+) både SD/micro og CF brikker.

  Bruk din gamle kartbrikke til å kjøpe nytt Norgeskart til superpris!

  NAV Update er et produkt som vanligvis brukes til å oppdatere et eldre Navionics kart. Har man f.eks. et Navionics 45XG, en 49XG, en 28XG eller tilsvarende så kjøper man en NAV UPDATE, som koster ca. halve prisen, aktiverer den i sin PC og oppgraderer sitt gamle kart med nye data.

  Enkelt forklart brukes din gamle kartbrikke til å aktivere tilbudsprisen under – men sjekk dette : Du kan også oppgradere til flunka nytt Norgeskart til samme tilbudspris selv om du bare har et lokalkart fra før!  Og til og med om du har kartbrikke fra andre produsenter (se link under). Det er et godt tilbud det! Ingen grunn til å ha utdaterte kart i plotteren ombord denne sommeren.

  Ordinær pris for et NAV UPDATE er veil. kr. 1.298 inkl.mva (et nytt 49XG Norgeskart koster kr. 2.498 inkl.mva). Kampanjepris på NAV UPDATE nå er kr. 1.166 inkl.mva. Denne kampanjen varer ut juni.

  [Sjekk om du kan aktivere tilbudet – se om din gamle kartbrikke ligger i denne oversikten]

  Trinn for trinn veiledning – slik oppdaterer du kartet ditt

  Mange kvier seg litt for å oppgradere sitt digitale sjøkart. Har du tilgang på PC er det imidlertid en grei prosess, og vi har laget en steg for steg veiledning som du finner her. Som du vil se benytter man gammel kartbrikke til å verifisere oppdatering og laste ned nytt kart. Man kan til og med sette inn en C-MAP eller Garmin kartbrikke for å få oppgradert til f.eks. et Navionics 49XG (Norgeskart).