Om oss

ProNav – 27 års erfaring med maritim elektronikk

ProNav har siden etableringen i 1994 vokst til et av Norges største selskaper innenfor import og distribusjon av maritim elektronikk, spesielt produkter for navigasjon, kommunikasjon og sikkerhet til yrkesfartøy.
Våre kunder er maritim elektronikk forhandlere , båtbyggere og verft langs norskekysten, men vi følger også norske rederier ut i verden.

Vår virksomhet er samlet i Egersund der vi er en del av den sterke klyngen for maritim elektronikk og programvare. ProNav har 15 ansatte og samlet århundrer med erfaring. Denne erfaringen bruker vi til å velge ut og føre prisgunstige kvalitetsprodukter samt gi teknisk støtte til våre kunder. ProNav er spesielt gode i å tilby individuelt tilpassede løsninger for integrasjon av navigasjon, kommunikasjon, system kontroll og system visning.

ProNav fører et bredt utvalg produkter for mange typer skip: mindre arbeidsbåter, små og store fiskefartøy, offshorefartøy og handelsflåten generelt. Selskapet representerer i dag flere internasjonalt ledende merkenavn: Japan Radio Co. (JRC), Alphatron, FLIR, Intellian, McMurdo, Teledyne TSS, ComNav, Zipwake med flere, og vi jobber tett med våre leverandører i produktutvikling.

ProNav AS ble i 2018 kjøpt av Japan Radio Co. (JRC) og fungerer nå som ett av konsernets Centres of Excellence med ansvar for og kommersielt fokus på fiskefartøy, offshore og andre spesialskip, kystfrakt, ferger, hurtigbåter og arbeidsbåter. JRC har rundt 6,000 ansatte og tilbyr et bredt spekter av sensor og kommunikasjonsprodukter. Som en del av JRC sin Maritime divisjon kan ProNav tilby levering av varer og service over hele verden.

JRC er en del av den børsnoterte Nisshinbo gruppen med 23,000 ansatte.

ProNav – trygg og tilgjengelig for deg!

ProNav har et rikt sortiment produkter og kompetanse til å skreddersy en riktig løsning for ditt fartøy enten det gjelder fiskeri, cargo, ferje eller fritidsbåt for den saks skyld.

Se vår online produktkatalog og ta gjerne kontakt for personlig oppfølging!