Unik radarytelse

Image:High-resolution displayJMR-5400 er en unik radarmodell fra JRC. Det er ikke bare designet som er unikt, men signalprosessoren er forbedret for å gi brukeren en enda bedre støyfiltrering, ekkodeteksjon og ikke minst, en bedre ekkodiskriminering.

Som de andre radarmodellene fra JRC så har også denne radaren ConstaView™ som presenterer og roterer radarbildet konstant i sann tid, sektor adaptiv sjøclutter og ekkoforstørrelsesfunksjon (TEF™). Disse forbedringene gjør at navigatøren på en enda bedre måte kan detektere fartøy og andre farer, for å sikre sin seilas.

Constaview™ 

Offcentring og sømløs zoom

Revolusjonerende ekkogjengivelse

JMR-5400 er utrustet med en forbedret radarprosessor med en uovertruffen ytelse som gjør at ekkodeteksjon og ekkogjengivelse blir meget god. Med NWZ-207 får du en høyoppløselig JRC monitor med 1,000cd/m2 brightness.

Se små objekter på radaren – enkelt

Med stabil sensitivitet på lang avstand og en uslåelig kapasitet på kort avstand blir søkeegenskapene med en JMR-5400 radar et meget godt verktøy for navigatørene om bord.

Image:Suppresses interference from sea clutter and rain/snow clutter

 Radaren undertrykker interferens fra SEA clutter og RAIN/SNOW clutter. Den eliminerer clutter og øker deteksjonen av objekter som er viktig for navigasjonen.

 

Rainbow trails forenkler

Med “Rainbow trails” viser radaren trails fra de siste 24 timene i egendefinerte farger. Dette gir en enkel visualisering av fartøys kurs over tid. Fortrinnet med Rainbow trails er at det gir deg et bedre beslutningsgrunnlag med tanke på kontroll av fartøy rundt deg, i områder med mye trafikk.

Image:Rainbow Trail illust

Vis kun de kursene du vil

Image:Display only the courses you want illust

Radar-trails kan skjules. Ved bruk av denne funksjonen kan du ha fokus på de viktige fartøy- og radarmål-kursene.

Egendefinerte menyer

Image:Original Menu

Lag dine egne menyer slik at du enkelt kan få frem de funksjonene du bruker oftest og samle dine mest brukte menyer på ett sted.

Image:New Standard KeyboardNytt dedikert keyboard

JMR-5400 har fått et nytt dedikert keyboard som har alle velkjente funksjoner fra tidligere modeller, med dedikerte knapper for GAIN/CLUTTER samt EBL/VRM. I tillegg til dette har også keyboardet en egen SD-kort leser for å kunne lese C-MAP Max kart i PPI (plotter lisens er tilleggsutstyr).

 

Ny radarantenne

JRC sin nye radarantenne kutter ned søketiden til ca 1/4 av hva den har vært tidligere. I tillegg har antennen fått en tynnere utforming som gjør at den mekaniske slitasjen blir lavere enn ved tidligere modeller.

Image:New Radar Antenna

Bilde: 25kW X-band NKE-2255

Image:Improved visualization of nearby objects

Bilde: Øker visualiseringen av objekter på kort avstand. Gjengir formen av små objekt og andre fartøy.