Zipwake Series E – ny serie for større båter

  Svenske Zipwake som lager helautomatisk trimkontroll for båt er klar med nye Series E startpakker for større båter (50-100 fot), høyaktuell for mindre yrkesbåt og større cabincruisere mv.

  Det helautomatiske trimkontrollsystemet Series E fra Zipwake er en videreutvikling av den populære standardserien som har blitt markedsledende på interceptor teknologi til båtfolket i Norge. Series E er beregnet for større båter fra 50 til 100 fot, men også fritidsbåt rundt 40 fot og over kan med fordel vurdere å gå opp til Series E.

  Kraftigere utforming – raskere interceptorutslag

  Series E  har kraftigere og større interceptorer enn standardserien, og dobbel så langt utslag på interceptorskjæret som Series S på samme tid . Det vil si at Series E er raskere og tåler større påkjenninger. I tillegg til Series E startpakker med henholdsvis 60, 80 og 100 cm rette interceptorklosser finnes det også en 60 cm chine startpakkevariant i den nye serien. Series E har også tre tunellinterceptor-varianter som øker mulighetene for å utnytte en større del av akterspeilet på en god del båter i dette segmentet.

  Nye Series E har tunellinterceptorer i tre radiusmål.

  Det er også verdt å legge merke til at Series E kan kombineres med Series S – eksempelvis med V-interceptorer. Dette gjør skreddersøm for akkurat din skrogform enda enklere, og vi bistår som alltid med forslag til riktig løsning mot gode bilder av akterspeilet på båten din, med tommestokk langs nedre kant samt generell båtdata som lengde, vekt og tiltenkt bruk/ønsket effekt av installasjonen.

  I likhet med Series S har nye Series E et NMEA2000 grensesnitt som muliggjør ekstern monitorering og i enkelte tilfeller kontroll av Zipwake systemet på eksterne løsninger. Her det viktig å påpeke at Zipwake ikke kan kontrollere hvilke tredjeparts produsenter av plotter som tilbyr en slik integrasjon, men vi ser at flere nå er på banen her.

  Nye produktark er online og vi tar i mot bestillinger

  Les mer om startpakkene i nye Series E i vår prisbok eller her på nettsidene våre:

  Video

  Har du spørsmål om Zipwake Series E? Ta kontakt med en forhandler nær deg eller send oss en epost