LofotFishing 2023

  ProNav deltar på fiskerimessen LofotFishing som arrangeres i Kabelvåg 16.-18. mars. Du finner våre medarbeidere Tore Grastveit og Valentin Svelland på standsnr “Ballstadgata 1”. Velkommen innom!

  Under fiskerimessen kan du få kyndig hjelp til å velge riktig maritim elektronikk til ditt fartøy og dine behov. Ønsker du et messetilbud løser vi det også i lag med dyktige, lokale forhandlere.

  Besøk vår demostand!

  På vår stand i “Ballstadgata 1” på messeområdet viser vi fram alt fra radarsystemer via skjermstyring til fiskeletingsutstyr! ProNav tilbyr typegodkjent navigasjons- og kommunikasjonløsninger fra anerkjente JRC, og har i tillegg en rekke merkevarer fra produsenter som McMurdo, Intellian, FLIR, em-trak, ComNav, Zipwake og Alphatron for å nevne noen.

  Med denne bredden i vårt sortiment sikres kunden de beste kombinasjoner, og kan forholde seg til en og samme solide distributør gjennom sin lokale forhandler.

  Vi anbefaler også vår rikholdige produktkatalog eller oversikten over våre produkter her på nettsiden.

  Litt om fiskerimessa LofotFishing

  LofotFishing er blitt et viktig samlingspunkt for fiskere, oppdrettere og utstillere som får utvekslet erfaringer og vist frem sine produkter. Her finner du nyheter som kan forbedre dine muligheter innen din virksomhet både på sjø og land.

  Messa arrangeres i Kabelvåg i Kong Øystein hall. Dette er to haller som ligger vegg i vegg med til sammen ca. 5000 kvm utstillingsareal. I snitt rapporterer arrangøren med mellom 4000 og 5000 besøkende under fiskerimessa som arrangeres årlig.

  Ideen om en egen internasjonal fiskerimesse i Nord Norge ble lansert i 1998, og allerede året etter ble LofotFishing arrangert i Kabelvåg på samme sted som i dag.