Kurs og opplæring

For oss i ProNav er det viktig å bidra til høy faglig kompetanse hos våre forhandlere. Her finner du en oversikt over digitale læringstilbud som også er tilgjengelig for sluttkunder.

Videokonferanse har blitt et viktig verktøy i hverdagen. Her er Tore og Rune (i bakgrunnen) i gang med presentasjon av ComNav autopilot via Teams.

Forhandleropplæring på Zoom

Koronatiden har tvunget oss til å tenke nytt og vi har lagt vekt på å utvikle digitale læringsopplegg. Fra nyinnredet klasserom kjører vi direktesendt forhandleropplæring hver torsdag. Vi benytter videokonferanseløsningen Zoom og som forhandler i ProNav kan du melde deg og dine kolleger på fortløpende på denne nettsiden.

Du kan melde deg på våre kurs her

F.v: Valentin og Verner i vårt videostudio. I bakgrunnen er Gunnar i gang med opptak av instruksjonsfilm for våre forhandlere.

Videokurs på YouTube

Som et supplement til “live” forhandleropplæring på videokonferanse gjør vi også opptak som deles opp i kapitler og gjøres tilgjengelig på YouTube. Dermed kan du oppdatere deg i ro og mak foran pc, nettbrett eller mobil.

Tittelnivå 4

Her har du også mulighet til å hjelpe kunden din ved å videresende direktelenker til vår tekniker som forklarer aktuelle tema. Gjør deg kjent med muligheten på vår YouTube-kanal.

ProNav Youtube kanal