Arkiv

NB! Eldre innlegg. Priser og tilbud er utgått på dato.

 

Oktobersalg på AIS fra em-trak

Ut oktober kjører vi høstsalg med 15% rabatt på em-trak B900 Series kompakte, prisgunstige og plasseringsvennlige klasse B AIS sender/mottakere. Med moderne design og rå kvalitet gir em-trak B900 Series økt trygghet i din båt!

Messekampanje – Nor-Fishing 2020 Digital

Nor-Fishing går av stabelen 18. august men er som kjent redusert til en digital event. Vi velger å kjøre gode messetilbud som normalt og inviterer til kampanjefest med 15% på hele vårt sortiment i perioden 17.-31. august. 

Trygg norgesferie med PLB!

Denne våren ble noe utenom det vanlige for oss alle. Koronapandemien betyr aktiv Norgesferie for flere, og McMurdo Ranger PLB har blitt et høyaktuelt produkt for deg som skal i norsk natur denne sommeren!

En PLB er din livsforsikring!

Vi reduserer prisen på PLB’ene Fastfind 220 og Fastfind Ranger fra McMurdo med 15% så langt lageret rekker. Kampanjen avsluttes 28. februar 2020. 

Gode messetilbud på Båter i sjøen 2019

Båtmessen Båter i sjøen 2019 går av stabelen 5.-8. september på Aker Brygge, og våre forhandlere på båtmessen er utstyrt med hyggelige messetilbud på FUSION, Zipwake og McMurdo!

Sjøen for alle 2019!

Norges største båtmesse “Sjøen for alle” går av stabelen på Lillestrøm 20.-24 mars. ProNav er å finne på stand D03-12 med produktnyheter og knalltilbud fra både FUSION, Zipwake, McMurdo for å nevne noe.

Dra til sjøs med ProNav!

Fra 31. januar til 3. februar arrangeres årets første båtmesse i Norge. Stedet er Straume idrettspark på Sotra i Bergen: En oppvarmet hall med alt hva båtentusiasten kan begjære av båter og båtutstyr er det som venter deg om du tar turen.

Unik radarytelse

Image:High-resolution displayJMR-5400 er en unik radarmodell fra JRC. Det er ikke bare designet som er unikt, men signalprosessoren er forbedret for å gi brukeren en enda bedre støyfiltrering, ekkodeteksjon og ikke minst, en bedre ekkodiskriminering.

Som de andre radarmodellene fra JRC så har også denne radaren ConstaView™ som presenterer og roterer radarbildet konstant i sann tid, sektor adaptiv sjøclutter og ekkoforstørrelsesfunksjon (TEF™). Disse forbedringene gjør at navigatøren på en enda bedre måte kan detektere fartøy og andre farer, for å sikre sin seilas.

Les merUnik radarytelse

Demobåt på Båter i sjøen!

Vi ønsker å vise mulighetene med FUSION lydanlegg og Zipwake trimkontroll! I samarbeid med Askeladden stiller ProNav med egen demobåt på stand B7. Velkommen ombord!

Møt oss på Nor-Fishing!

Under Nor-Fishing 2018 som går av stabelen 21.-24. august kan du møte oss på standsnr G-705. Vi har med en rekke produktnyheter og gode tilbud.

Junikampanje på AIS!

AIS sender/mottaker ombord gir økt sikkerhet og langt bedre oversikt over fartøy i omgivelsene dine. Nå slår vi til med kanonpris i juni på em-trak B350 som er en klasse B/SO AIS med økt sendeeffekt og hyppigere posisjonsangivelse under høy fart.

Sommerkampanje på ComNav autopilot

ComNav Commander er et driftssikkert autopilotsystem er skreddersydd for mindre yrkes- og fiskefartøy. Nå fra kr 13.990 eks mva (normalpris 15.900 eks mva).

Har du en gammel kartbrikke?

Sjøkart er ferskvare og det kommer nesten daglige oppdateringer. Navionics gir deg nå muligheten til å oppdatere din kartbrikke med kampanje på NAV Update ut juni. Dette kan også brukes til å skaffe seg nytt Norgeskart til superpris!

God påske!

ProNav ønsker alle kunder og samarbeidspartnere en riktig god påske!

Sjøen for alle 2018

Onsdag 14. mars til søndag 18. mars går Norges største båtmesse Sjøen for alle av stabelen på Lillestrøm. Møt oss på stand D04-44!

Bavaria velger trimkontroll fra Zipwake

ProNav er norsk distributør av det populære trimkontrollsystemet fra Zipwake. En rekke båtprodusenter har valgt løsningen. Her forteller produktsjef i Bavaria Yachts, Robert Chaffer, hvorfor Zipwake er et av tre viktige element i Bavaria R55.

Nye maritime kamera

Tradisjonelle analoge kamera eller ip-basert? Nå kan du velge! ProNav tar inn Vision Marine i stallen. Dette er maritime kamera som kan leveres i begge varianter med optikk tilpasset kundens bruksområde.

Ta kontroll med Zipwake!

Zipwake er et nytt helautomatisk trimkontrollsystem som gir deg full kontroll over din båt både på kjøreegenskaper og drivstofføkonomi.

Intellian i6PE kampanje

Frem til 31. desember har ProNav kampanjepris 69.900,- eks. mva på Intellian i6PE (veil. pris: kr.79.900,- eks. mva).

Optimistisk ProNav leder

Etter omstilling og reduksjon i bemanningen i fjor høst er det en optimistisk John Magne Hestnes som er intervjuet om status i lokalavisen Dalane Tidende. Som daglig leder ser han en solid utvikling i yrkesmarkedet, spesielt innen fiskerinæringen, og han er klar på at ProNav er posisjonert for å ta nye markedsandeler:

Båter i sjøen 7.-10. september

Torsdag denne uken kl 11 åpner båtmessen “Båter i sjøen” på Aker brygge i Oslo. ProNav deler telt med SG Marine og viser fram båtstereo fra Fusion, trimkontroll fra Zipwake og sikkerhetsutstyr fra McMurdo og em-trak for å nevne noe.

Møt oss på Aqua-Nor 2017

ProNav deltar på Aqua-Nor med selger Valentin Svelland. Ta kontakt med Valentin (via link i artikkel) for å avtale evt. møte så kommer vi gjerne innom din stand onsdag eller torsdag ettermiddag og viser diverse produkter eller slår av en prat!

ProNav utvider staben

Vi har gleden av å ønske velkommen tilbake til Tore Grastveit i vårt salgsteam for fiske- og yrkesbåt.