Arkiv

NB! Eldre innlegg. Priser og tilbud er utgått på dato.

 

LofotFishing 2023

  ProNav deltar på fiskerimessen LofotFishing som arrangeres i Kabelvåg 16.-18. mars. Du finner våre medarbeidere Tore Grastveit og Valentin Svelland på standsnr “Ballstadgata 1”. Ta kontakt!

  Innovativ region

   ProNav AS ligger på Eigerøy og er en del av den maritime teknologiklyngen i Egersundsregionen.

   Høstsalg!

    Vi kjører høstsalg med fine rabatter på Intellian i6PE, JRC skjermradar og ProNav V200 GPS kompass.

    Møt oss i Hamburg!

     Denne uken deltar ProNav på messen SMM i Hamburg med Eirik og Anne fra salgsgjengen. Du finner oss på standnr 202 i hall B6 i lag med JRC og Alphatron.

     Vi møtes på Nor-Fishing

      Nå som pandemien er over gleder vi oss til fiskerimessa i Trondheim 23.-26. august. Vi tar med hele laget og du finner oss på samme sted som alltid: I G-hallen innerst i hjørnet, på stand G-705.

      Møt oss på HavExpo’22

       ProNav AS deltar på HavExpo’22 i Bergen neste uke med fokus på produktnyheter for yrkesbåt i havbruket.

       ProNav til LofotFishing

        Ventetiden er over! Vi gleder oss til å presentere ProNav sitt rikholdige sortiment av maritim elektronikk på LofotFishing 2022 1. april-3.april.

        Oktobersalg på AIS fra em-trak

         Ut oktober kjører vi høstsalg med 15% rabatt på em-trak B900 Series kompakte, prisgunstige og plasseringsvennlige klasse B AIS sender/mottakere. Med moderne design og rå kvalitet gir em-trak B900 Series økt trygghet i din båt!

         Messekampanje – Nor-Fishing 2020 Digital

          Nor-Fishing går av stabelen 18. august men er som kjent redusert til en digital event. Vi velger å kjøre gode messetilbud som normalt og inviterer til kampanjefest med 15% på hele vårt sortiment i perioden 17.-31. august. 

          Trygg norgesferie med PLB!

           Denne våren ble noe utenom det vanlige for oss alle. Koronapandemien betyr aktiv Norgesferie for flere, og McMurdo Ranger PLB har blitt et høyaktuelt produkt for deg som skal i norsk natur denne sommeren!

           En PLB er din livsforsikring!

            Vi reduserer prisen på PLB’ene Fastfind 220 og Fastfind Ranger fra McMurdo med 15% så langt lageret rekker. Kampanjen avsluttes 28. februar 2020. 

            Gode messetilbud på Båter i sjøen 2019

             Båtmessen Båter i sjøen 2019 går av stabelen 5.-8. september på Aker Brygge, og våre forhandlere på båtmessen er utstyrt med hyggelige messetilbud på FUSION, Zipwake og McMurdo!

             Sjøen for alle 2019!

              Norges største båtmesse “Sjøen for alle” går av stabelen på Lillestrøm 20.-24 mars. ProNav er å finne på stand D03-12 med produktnyheter og knalltilbud fra både FUSION, Zipwake, McMurdo for å nevne noe.

              Dra til sjøs med ProNav!

               Fra 31. januar til 3. februar arrangeres årets første båtmesse i Norge. Stedet er Straume idrettspark på Sotra i Bergen: En oppvarmet hall med alt hva båtentusiasten kan begjære av båter og båtutstyr er det som venter deg om du tar turen.

               Demobåt på Båter i sjøen!

                Vi ønsker å vise mulighetene med FUSION lydanlegg og Zipwake trimkontroll! I samarbeid med Askeladden stiller ProNav med egen demobåt på stand B7. Velkommen ombord!

                Møt oss på Nor-Fishing!

                 Under Nor-Fishing 2018 som går av stabelen 21.-24. august kan du møte oss på standsnr G-705. Vi har med en rekke produktnyheter og gode tilbud.

                 Junikampanje på AIS!

                  AIS sender/mottaker ombord gir økt sikkerhet og langt bedre oversikt over fartøy i omgivelsene dine. Nå slår vi til med kanonpris i juni på em-trak B350 som er en klasse B/SO AIS med økt sendeeffekt og hyppigere posisjonsangivelse under høy fart.

                  Sommerkampanje på ComNav autopilot

                   ComNav Commander er et driftssikkert autopilotsystem er skreddersydd for mindre yrkes- og fiskefartøy. Nå fra kr 13.990 eks mva (normalpris 15.900 eks mva).

                   Har du en gammel kartbrikke?

                    Sjøkart er ferskvare og det kommer nesten daglige oppdateringer. Navionics gir deg nå muligheten til å oppdatere din kartbrikke med kampanje på NAV Update ut juni. Dette kan også brukes til å skaffe seg nytt Norgeskart til superpris!

                    God påske!

                     ProNav ønsker alle kunder og samarbeidspartnere en riktig god påske!

                     Sjøen for alle 2018

                      Onsdag 14. mars til søndag 18. mars går Norges største båtmesse Sjøen for alle av stabelen på Lillestrøm. Møt oss på stand D04-44!

                      Bavaria velger trimkontroll fra Zipwake

                       ProNav er norsk distributør av det populære trimkontrollsystemet fra Zipwake. En rekke båtprodusenter har valgt løsningen. Her forteller produktsjef i Bavaria Yachts, Robert Chaffer, hvorfor Zipwake er et av tre viktige element i Bavaria R55.