Aktuelt

Intellian-kampanje ut året

Vurderer du maritim TV-parabol om bord? Nå får du velkjente Intellian i6PE til kr 69.999 eks mva ut året eller så lenge lageret rekker. Kontakt din ProNav-forhandler.

Montere Zipwake på båten?

Både vårpuss og opplagstid er Zipwake-tid! Vurderer du helautomatisk trimkontroll for din båt skal du kontakte din ProNav-forhandler nå!

Flere hundre systemer er levert!

Vår bestselgende radar har blitt enda rimeligere og er nå en av markedets mest konkurransedyktige produkt. Få topp ytelse og kvalitet til en svært gunstig pris.

Handle trygt i koronatiden.

Handle trygt i koronatiden

Våre forhandlere legger til rette for en trygg og god butikkopplevelse, men om du vil handle våre merkevarer online har vi laget en oversikt over nettbutikker med ProNav-produkter for deg.

Zipwake Series E – ny serie for større båter

Svenske Zipwake som lager helautomatisk trimkontroll for båt er klar med nye Series E startpakker for større båter (50-100 fot). Vi forventer å være leveringsdyktige i april og har åpnet for bestillinger.

Påbud om AIS ombord for leppefiskerne

I Fiskeridirektoratets forskrift om regulering av fisket etter leppefisk i  2020 fremgår det at fartøy som ikke er underlagt kravet til posisjonsrapportering eller er utstyrt med VMS, skal være utstyrt med AIS klasse A eller B. ProNav har flere gode løsninger for leppefiskerne.

Ny kameraserie fra FLIR!

FLIR sin nyeste kameraserie består av fire forskjellige toppmoderne modeller, alle med gyrostabilisering og video over IP. Her trengs det ikke eksportlisens, dermed rask levering.

Ny GMDSS Klasse A VHF radio!

JHS-800s er markedets eneste klasse-A VHF med touch display. Modellen har en lydkvalitet i særklasse og kan også skilte med markedets lengste opptaksfunksjon. Det hele toppes med et kompakt design som forenkler installasjon og gjør dermed JHS-800s til en sikker vinner.

Dra til sjøs!

Årets første båtmesse Dra til sjøs! går av stabelen i Bergen 2.-5 februar, og vi gleder oss til å vise fram både Zipwake trimkontroll, Fusion lyd & underholdning og en rekke smart sikkerhetsprodukter fra McMurdo.

Mange lasteskip og fiskefartøy må sertifiseres før nyttår

Sjøfartsdirektoratet opplyser at det ikke blir lagt opp til utsettelser: Innen 1. januar 2017 må mange lasteskip fra 8 til 15 meter og fiskefartøy fra 8 til 10,67 meter være sertifisert før de settes i operasjon. ProNav kan gi råd og gode tilbud på totalpakker som innfrir forskriftene.