Bavaria velger trimkontroll fra Zipwake

    ProNav er norsk distributør av det populære trimkontrollsystemet fra Zipwake. En rekke båtprodusenter har valgt løsningen. Her forteller produktsjef i Bavaria Yachts, Robert Chaffer, hvorfor Zipwake er et av tre viktige element i Bavaria R55.

    Som kjent var Askeladden tidlig ute med å standardmontere Zipwake interceptorteknologi. Det har gitt deres båtkunder fordelen av en ny generasjon trimkontroll med raskere og mer økonomisk trimkontroll. En rekke båtbyggere har fulgt etter, både i yrkes- og fritidssegmentet. Siste tilskudd er Bavaria Yachts som også løfter fram Zipwake i sin presentasjon av modellen R55. De fremholder automatikk, rask effekt og drivstofføkonomi blant flere fordeler – ta en titt på denne videoen og bli overbevist du også.

    Zipwake på din båt?

    Ta gjerne kontakt med våre dyktige forhandlere for et godt tilbud og råd om riktig installasjon for din båt. Du kan også kontakte Valentin på ProNav AS direkte. Husk at vi trenger informasjon om båtmodell, størrelse og bilder av akterspeilet med tommestokk langs nedre kant for å gi deg svar.

    I disse dager utvider Zipwake utvalget av interceptortabs. En nyhets er “chine interceptor” (se bilde under) som gir bedre utnyttelser av skrog med knekkspant (chine) ytterst. Følg med på våre nettsider – vi lanserer egne produktsider om kort tid.